Cum sa facem roll-back din Windows 10 dupa upgrade

Configurare noua (How To)

Situatie

Daca ti-ai upgradatat PC-ul la Windows 10 si nu ai facut un “clean install” o sa ai o solutie simpla sa revii la versiunea anterioara de windows.

Solutie

Pasi de urmat

Deschide Start Menu>Settings>Update&Security apoi alege Recovery

1

Va trebui sa vezi “Go back to Windows 7” sau “Go back to Windows 8.1” . Click pe butonul Get started sa scapi de Windows 10 si sa revii la versiunea anterioara de Windows folosita.

Aceasta solutie functioneaza deoarece  Windows 10 pastreaza vechiul  Windows in folderul numit “C:Windows.old” pe calculatorul tau

2.

Bineinteles, stocand fiecare versiune veche de Windows folosit  iti ocupa foarte mult spatiu. Dupa ce ai facut roll over-ul ,ruleaza aplicatia Disk Cleanup  si ai sa vezi cat spatiu iti ocupa exact versiunea veche de Windows folosita. Click pe butonul Start, scrie “Disk cleanup” pentru a cauta aplicatia, lanseaza-o,  click pe “Clean up system files”

Gaseste ‘Previous Windows installation(s)” in lista, si ai sa vezi cati spatiu ocupa pe hard-disk-ul tau versiunea veche de Windows. Daca esti sigur ca nu vrei sa te mai intorci la versiunea veche de Windows,foloseste Disk Cleanup pentru a sterge fisierele si a elibera spatiu pe hdd-ul tau

3

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(4 din 9 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?