Cum sa folosim un HDMI Switcher

Configurare noua (How To)

Situatie

O interfață multimedia de înaltă definiție sau comutatorul HDMI, este un dispozitiv pe care îl puteți utiliza pentru conectarea mai multor dispozitive HDMI de înaltă definiție la o singură intrare HDMI. Acest lucru este util dacă aveți una sau două intrări pe televizor sau receptor, dar aveți mai multe dispozitive pe care doriți să le conectați, cum ar fi PlayStation 3, Xbox 360 și un player DVD de înaltă definiție. Comutatoarele sunt disponibile cu o varietate de intrări, de la două, la opt. Asigurați-vă că veti cumpăra unul care are suficient pentru toate componentele.

Solutie

Etapa 1
Plasați comutatorul HDMI într-un loc în care este ușor la îndemâna tuturor componentelor și a intrării pe care doriți să o utilizați (de exemplu, televizorul sau receptorul), precum și o priză. Un loc bun pentru a-l pune este în raftul mijlociu al centrului dvs. de divertisment, astfel încât să aibă acces ușor la toate. Conectați cablul de alimentare la perete sau la o bandă electrică, dacă este cazul.

Etapa 2
Rulați un cablu HDMI de la fiecare dispozitiv la una dintre intrările de pe comutatorul HDMI. Pentru a face acest lucru, pur și simplu conectați un capăt la portul corespunzător din lateralul sau spatele dispozitivului, și celălalt la unul dintre porturile de pe comutator. Fiecare port are un buton pe partea frontală asociată cu acesta. Unii switch-uri au intrările pre-etichetate cu cuvinte precum consola de jocuri, DVD și CD. Încercați să le potriviți cu dispozitivele dvs. dacă puteți.

Etapa 3

Conectati un alt cablu HDMI de la comutator la intrarea de pe televizorul, receptorul sau alt dispozitiv de intrare. Nu-l conectați la unul dintre porturile componente. Va exista un port separat doar în acest scop.

Etapa 4
Porniți dispozitivul de intrare și parcurgeți opțiunile de intrare până ajungeți la canalul conectat la comutatorul HDMI. Apoi apăsați butonul de pe comutatorul care se află în fața cablului pentru dispozitivul pe care doriți să-l urmăriți sau să-l ascultați.

Etapa 5
Verificați si vă asigurați că sunetele și imaginile dvs. funcționează corect. Dacă nu, asigurați-vă că conexiunile prin cablu sunt strânse și că ați apăsat butonul corect pe comutator.

Tip solutie

Permanent
Etichetare:

Voteaza

(21 din 37 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?