Cum sa programezi un Email in Gmail

Configurare noua (How To)

Situatie

Daca nu vreti sa trimiteti mailuri la ore tarzii, acum aveti posibilitatea sa programati in Gmail o ora rezonabila in care mailul dvs sa fie trims fara a utiliza alte extensii sau optiuni terte, ci direct din Gmail.

Solutie

Primul pas evident este să compuneți e-mailurile pe care trebuie să le trimiteți.

Odată ce e-mailul are un destinatar, mesajul poate fi apoi programat. Veți observa că acum există un meniu derulant lângă butonul “Trimitere” din partea de jos a ferestrei de e-mail. Faceți clic pe acesta și alegeți Programare trimitere.

Va apărea o nouă fereastră care vă va permite să programați e-mailul pentru a doua zi. Alegeți ora 8 pentru mâine dimineață, ora 13:00 pentru mâine după-amiază, ora 20:00 mâine seară sau faceți clic pe Pick date & time.

Alegeți o oră și o dată:

Aici veți avea posibilitatea de a alege o anumită dată în calendar. De asemenea, puteți specifica anul și ora exactă la care e-mailul ar trebui expediat.

Anulați e-mailurile programate:

Dacă oricând doriți să anulați un e-mail programat, există două modalități prin care puteți să o faceți. Ca și feature-ul Undo Send, Gmail prezintă un mesaj pop-up care vă permite să anulați e-mailurile programate imediat după programare. Faceți clic pe “Anulați” și mesajul va reveni în schiță.

Celălalt mod de a anula un e-mail programat este să faceți clic pe categoria “Scheduled ” și să selectați direct e-mailul. Apoi, puteți selecta Anulare trimitere și e-mailul va reveni în schiță.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(2 din 5 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?