Cum sa recuperezi datele de pe un card SD nerecunoscut

Configurare noua (How To)

Situatie

Dacă  SD cardul nu funcționează sau nu este recunoscut după ce ați încercat toate metodele de mai sus, vă recomandăm să încercați recuperarea datelor de pe discul EaseUS pentru a recupera date de pe cardul de memorie care nu au fost detectate și apoi să le reformatați pentru a repara problemele legate de sistemul de fișiere sau de compatibilitate. Este funcțional numai dacă cardul SD poate fi detectat în Disk Management.

Solutie

Pasi de urmat

Pasul 1. Conectați cardul SD la computer, lansați software-ul de recuperare a datelor EaseUS, selectați cardul și faceți clic pe butonul “Scanare” pentru a trece la pasul următor.

Pasul 2. O scanare rapidă va începe mai întâi. Dupa ce sa terminat, o scanare profunda va fi lansata automat pentru a gasi mai multe fisiere.

Pasul 3. După scanare, alegeți datele pierdute găsite de acest instrument de recuperare și faceți clic pe butonul “Recuperare” pentru a le recupera de pe cardul SD.

Aici, ar trebui mai bine să salvați toate fișierele recuperate pe o altă unitate sau dispozitiv în caz de eșec de recuperare de date.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(29 din 59 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?