Cum să ștergeți automat datele de navigare când închideți Microsoft Edge

Configurare noua (How To)

Situatie

Este o bună igienă a computerului să vă ștergeți din când în când datele de navigare. Dar dacă partajați un computer, ar putea fi cel mai bine să faceți acest lucru de fiecare dată când închideți browserul. Din fericire, Microsoft Edge vă permite să ștergeți automat istoricul de navigare.

Solutie

Pasi de urmat

Puteți configura procesul de compensare automată din meniul Setări. Pentru a începe, deschideți browserul Microsoft Edge de pe computer și faceți click pe butonul meniului cu trei puncte din bara de instrumente.

Apoi alegeți butonul „Settings”

Navigați la secțiunea „Privacy, Search, and Services” din bara laterală și din secțiunea „Clear Browsing Data”, faceți click pe opțiunea „Choose What To Clear Every Time You Close The Browser”.

Veți vedea o listă cu toate tipurile de date pe care le puteți șterge la închiderea browserului. Faceți click pe comutatorul de lângă tipul de date pe care doriți să îl ștergeți.

Data viitoare când părăsiți (închideți) browserul Microsoft Edge și îl porniți din nou, datele desemnate vor fi șterse din memoria locală.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(3 din 11 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?