Cum se afișează fișierele ascunse pe Windows 11

Configurare noua (How To)

Situatie

Solutie

Windows 11 gestionează fișierele și folderele ascunse aproape identic cu versiunile de Windows care au venit înainte: cu semnalizatoare de fișiere speciale. Afișarea acestor fișiere ascunse în File Explorer este ușoară. 

  1. Mai întâi, lansați File Explorer deschizând Start și căutând „File Explorer” sau făcând click pe pictograma File Explorer din bara de activități dacă este fixată acolo.
  2. Când se deschide File Explorer, faceți click pe butonul elipselor (trei puncte) din bara de instrumente din partea de sus a ferestrei. În meniul care apare, selectați „Opțiuni”.

  3. În fereastra „Opțiuni folder” care se deschide, faceți click pe fila „Vizualizare”.

  4. În lista „Setări avansate”, găsiți opțiunea „Fișiere și foldere ascunse”. Folosind butoanele radio, selectați „Afișați fișierele, folderele și unitățile ascunse”. Apoi faceți click pe „OK” în partea de jos a ferestrei.

  5. Fișierele și folderele ascunse vor deveni instantaneu vizibile în File Explorer și pe desktop. Când le vedeți, pictogramele lor vor avea un aspect ușor translucid sau estompat.

  6. Dacă doriți să le ascundeți mai târziu, utilizați „Opțiuni” în File Explorer pentru a deschide din nou Opțiunile folderului, faceți clic pe „Vizualizare”, selectați „Nu afișați fișierele, folderele sau unitățile ascunse” și faceți click pe „OK”.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(5 din 11 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?