Cum se dezactivează Real-Time Protection în Microsoft Defender pe Windows 10

Configurare noua (How To)

Situatie

În mod implicit, programul antivirus încorporat Windows 10 numit Microsoft Defender vă scanează computerul pentru a detecta amenințări în timp real. Uneori, vă recomandăm să îl dezactivați – temporar sau dacă utilizați propria soluție antivirus. Dacă instalați un alt program antivirus pentru Windows 10, Windows Defender își va dezactiva propria protecție în timp real și va ieși din calea dvs. Cu toate acestea, dacă nu aveți instalat un alt program antivirus și doriți să dezactivați temporar scanarea în timp real a fundalului Windows Defender, puteți.

Avertisment: dezactivați acest lucru numai dacă știți ce faceți. Dacă nu rulați alt program antimalware, puteți fi infectat de malware în timp ce scanarea în timp real a fundalului este dezactivată. Windows Defender nu o va găsi.

Solutie

Pasi de urmat

Mai întâi, deschideți meniul Start și tastați „Windows Security”. Apăsați „Enter” sau faceți click pe comanda rapidă „Securitate Windows” pentru a-l lansa.

În Windows Security, faceți click pe „Virus & Threat Protection” în bara laterală. Apoi selectați „Manage Settings.”

În „Virus & Threat Protection Settings”, localizați opțiunea „Real-Time protection” și faceți click pe comutatorul care spune „On” pentru al comuta în poziția „Off”.

Protecția în timp real a fost dezactivată. Windows Security va afișa, de asemenea, un mesaj înfricoșător deasupra comutatorului, spunând că dispozitivul dvs. este acum vulnerabil. Windows va reactiva automat protecția în timp real după o scurtă perioadă de timp.

Închideți fereastra de securitate Windows și setările trebuie salvate.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(7 din 22 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?