Cum utilizezi Laravel Breeze impreuna cu React sau Vue

Configurare noua (How To)

Situatie

Laravel Breeze oferă, de asemenea, suport pentru React și Vue printr-o implementare frontend Inertia.js. care vă permite să construiți aplicații React și Vue moderne, cu o singură pagină, folosind rutarea și controlerele clasice pe partea de server.

Solutie

Inertia vă permite să vă bucurați de functia React și Vue combinată cu productivitatea incredibilă a backend-ului in Laravel. Pentru a utiliza Inertia, specificați Vue sau React ca stiva dorită, atunci când executați comanda breeze:install Artisan:

php artisan breeze:install vue

# Or…

php artisan breeze:install react

npm install
npm run dev
php artisan migrate

Dacă doriți ca Breeze să ofere suport pentru Inertia SSR, puteți furniza opțiunea ssr când invocați comanda breeze:install:

php artisan breeze:install vue –ssr
php artisan breeze:install react –ssr

Laravel Breeze poate, de asemenea, să furnizeze un API de autentificare care este gata să autentifice aplicațiile JavaScript moderne, cum ar fi cele dezvoltate de Next, Nuxt și altele. Pentru a începe, specificați stiva API ca stiva dorită atunci când executați comanda breeze:install Artisan:

php artisan breeze:install api

php artisan migrate

În timpul instalării, Breeze va adăuga o variabilă de mediu FRONTEND_URL în fișierul .env al aplicației dvs. Această adresă URL ar trebui să fie adresa URL a aplicației dvs. JavaScript. Acesta va fi de obicei http://localhost:3000 în timpul dezvoltării locale. În plus, ar trebui să vă asigurați că APP_URL este setat la http://localhost:8000, care este adresa URL implicită folosită de comanda serve Artisan.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(7 din 11 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?