Fix: Butonul power lipseste din ecranul de conectare Windows 10

Configurare noua (How To)

Situatie

În mod prestabilit, în colțul din dreapta jos al ferestrei de conectare Windows 10 există o pictogramă a butonului de alimentare. Faceți click pe butonul de pornire, astfel încât utilizatorul să poată opta să închidă, să repornească sau să pună PC-ul în starea de repaus din meniul de opțiuni, fără a trebui să vă conectați.Totuși, ocazional, din anumite motive, acest buton de alimentare ar putea să lipsească din ecranul de conectare Windows, ceea ce cauzează multe inconveniente utilizatorului.

Solutie

1. Deschideți Local Group Policy Editor, pentru aceasta, deschideți mai întâi dialogul Executare cu tasta Win + R, apoi tastați gpedit.msc și faceți clic pe OK.

2. Extinde: Computer Configuration > Windows Settings > Security Settings > Local Policies apoi click pe Security Options

Apoi, puteți vedea zeci de politici afișate pe panoul din partea dreaptă.

Cautati: Shutdown: Allow system to be shut down without having to log on

3. După ce se deschide fereastra de dialog, cu fila “Local Security Setting” selectată, selectați Enabled și faceți click pe Apply urmată de OK.

Acum ieșiți. Când veniți la ecranul de conectare Windows 10, veți găsi pictograma butonului Power (Sleep, Shut down, Restart) din spate în colțul din dreapta jos al ecranului de conectare.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(8 din 17 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?