Iată cum să încercați „Modul sigur Super Duper” de la Microsoft Edge

Configurare noua (How To)

Situatie

Microsoft vrea să folosiți Edge. În încercarea de a atrage utilizatorii mai atenți la securitate, compania testează un nou „Mod sigur Super Duper”. Nu, nu este un nume pe care l-am inventat; este ceea ce Microsoft numește acest nou mod de browser în Edge, cel puțin deocamdată.

Ce este „Modul sigur Super Duper?”

„Modul securizat Super Duper” al Microsoft se află în testare cu echipa Edge Vulnerability Research, după cum a fost observat pentru prima dată de BleepingComputer. Ideea generală a modului de navigare este de a aduce îmbunătățiri de securitate fără deficiențe semnificative de performanță. În mod ideal, compania ar putea crea o experiență de navigare blocată fără a crea încetiniri sau blocaje.

Noul mod browser elimină Compilația Just-In-Time (JIT) din conducta de procesare V8, care este concepută pentru a reduce amenințarea suprafeței de atac pe care actorii o pot folosi pentru a intra în Edge. Pentru a pune acest lucru și mai simplu, modul browser elimină o metodă pe care hackerii ar putea să o folosească pentru a deturna o sesiune de navigare.

Solutie

Cum să încercați singur modul „sigur Super Duper”

Dacă îți vine să fii Super Duper Secure te interesează, încercarea modului este relativ simplă. Mai întâi, va trebui să vă asigurați că rulați una dintre versiunile de previzualizare Microsoft Edge (care sunt fie Beta, Dev, fie Canary).

Atâta timp cât aveți unul dintre acestea instalat, pur și simplu tastați următoarele în bara de adrese Edge și comutați noul mod de browser:

edge://flags/#edge-enable-super-duper-secure-mode

Deși nu ar trebui să vedeți nicio scădere vizibilă a performanței (conform Microsoft), acesta este încă un mod experimental și este sigur că vor apărea unele probleme, așa că încercați-l pentru dvs. și vedeți ce se întâmplă.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(12 din 23 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?