M.Office Error 0xc004f200

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

Este posibil să primiți una dintre următoarele erori pe mașina dvs. Windows când instalați MS Office 2013/2016/2019 sau Office 365:

Solutie

Pasi de urmat

1. Activare Windows :

Trebuie să activați Windows înainte de a instala sau de a activa MS Office 2013/2016/2019, sau MS Office 365. Dacă ați achiziționat un PC sau laptop cu Windows și MS Office, atunci când porniți ferestrele pe mașină, este nevoie de câteva incercari pentru a va activa. PC-ul dvs. trebuie să fie conectat la internet pentru auto-activare. Dacă începeți instalarea MS Office înainte de activarea Windows, atunci veți termina cu codul de eroare de mai sus. Deci, așteptați până când Windows este activat. Puteți verifica aici dacă sistemul de operare Windows este activat sau nu.

1.1 Faceți clic pe Meniu Start> Setări> Actualizare și securitate> Activare

1.2 Aici puteți verifica activarea Windows.

Utilizați ultimul sistem de operare Windows

Dacă încercați să instalați MS Office 2019 în Windows 7 sau Windows 8 / 8.1, veți primi “Nu am putut seta eroarea Office 0xc004f200” deoarece MS Office 2019 suportă doar Windows 10. Deci, trebuie să faceți upgrade la sistemul dvs. de operare înainte de a instala cea mai recentă versiune de Microsoft Office.

Actualizați Windows, software-uri și driverelor :

Actualizarea actualizată a Windows, software-urile și driverele provoacă, de asemenea, aceeași problemă de instalare în birou. Trebuie să actualizați toate componentele Windows înainte de a instala aplicația MS Office Suite. Puteți utiliza Advanced System Repair Tool pentru a actualiza automat ferestrele și programele și driverele instalate.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(0 din 6 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?