Noul acces point Wi-Fi Eero 6 de la Amazon

Configurare noua (How To)

Situatie

Amazon face un pas uriaș în spațiul routerelor Wi-Fi datorită gamei sale Eero. Iar de curand, Amazon a prezentat un pachet de noi intrări în gama Eero, care sunt perfecte atât pentru locuințe, cât și pentru întreprinderi și pentru oricine are nevoie de Wi-Fi de înaltă performanță.

Amazon a lansat de curand Eero PoE 6 și Eero PoE Gateway, două noi dispozitive power-over-ethernet. Eero PoE 6 arată similar cu un router Eero obișnuit, cu excepția faptului că nu are o priză de alimentare.

În schimb, PoE se alimentează de la același cablu Ethernet pe care îl folosește pentru a obține conexiunea la internet. Are o arie de acoperire de până la 2.000 de metri pătrați și se poate conecta la peste 100 de dispozitive. Dispozitivul este capabil de viteze wireless de până la 1,5 gigabiți pe secundă și canale de 160 MHz. Și, datorită versatilității PoE, poate merge practic oriunde poate fi tras un cablu ethernet, fiind simplu de montat încastrat pe tavane și pereți.

Eero PoE 6 vă va costa 300 de dolari. Sunt cu siguranță dispozitive pentru profesioniști, dar dacă aveți banii necesari și doriți să vă faceți o configurație Wi-Fi curată, acestea arată impresionant. Se pare că Amazon are, în sfârșit, un răspuns la popularitatea produselor Ubiquiti, care se adresează în primul rând companiilor, dar care au devenit din ce în ce mai populare în casele obișnuite.

Solutie

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(4 din 6 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?