Optimizeaza calitatea pozelor telefonului pentru Android

Configurare noua (How To)

Situatie

Aparatele foto ale dispozitivelor mobile sunt foarte puternice dar sunt foarte automatizate. Daca vrei mai multo control asupra procesului de fotografiere sau filmare, foloseste aplicatia Camera FV-5.

Cu aceasta aplicatie obtii control manual total asupra tuturor paremetrilor pozelor si ilmelor pe care le faci, la fel ca un aparat DSLR. Iata cum o putem obtine si cateva caracteristici:

Solutie

Pasi de urmat

Se descarca si instaleaza de pe GooglePlay.

Capture

Putem seta focalizarea aparatului. (manual, automat, pe unul sau mai multe puncte de focalizare, in functie si de capacitatile fizice ale camerei)

2-Functii de baza

Putem seta parametrii de baza cum ar fii temperatura pozei (white balance), expunere (cat timp sta obturatorul deschis, permitand luminii sa interactioneze cu senzorul aparatului – folositor pentru diverse efecte sau fotografierea subiectelor statice in lumina redusa) ISO-ul (cu cat e mai mare cu atat vei putea fotografia mai mult in lumina scazutadar afecteaza si calitatea imaginii, mai ales daca expunerea este lunga)

Parameters

Din urmatorul meniu putem selecta sa fotografiem la un interval finit, putand produce un filmulet fast-forwarded(time-lapse), Precum si fotografierea unui subiect de mai multe ori, intr-o secventa rapida, cu expuneri diferite pentru fiecare poza(exposure bracketing).

3-shooting menu

Materialul obtinut si prelucrat cu aceasta aplicatie poate fi cu usurinta incarcat de diverse servicii de mail, cloud sau retele de socializare.

Share

Spor la fotografiat !

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(4 din 8 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?