Recuperați istoricul șters în Windows

Configurare noua (How To)

Situatie

In anumite situatii este posibil să aveți nevoie să vă recuperați istoricul de internet șters pentru a determina ce naviga un utilizator anterior, pentru a descoperi o adresă URL pierdută sau pur și simplu pentru a prelua informațiile șterse.

Solutie

Folosind memoria cache DNS

  1. Accesați „Start” și selectați „Run”. În bara de căutare introduceți „cmd” fără ghilimele. Selectați „OK”. În timp ce cineva poate să-și ștergă istoricul de navigare, memoria cache DNS stochează aceste informații. Trebuie remarcat faptul că această metodă poate fi confuză, deoarece salvează istoricul de la tot ceea ce este conectat la internet, cum ar fi aplicațiile, și nu doar browserul dvs.

2.Așteptați ca linia de comandă să se deschidă. Aceasta va fi o fereastră neagră în care puteți introduce ipconfig/displaydns. Apăsați „Enter”.

3.Recuperați istoricul șters. După ce ați introdus comanda, vi se va afișa istoricul dvs. de internet.

Folosind accesarea istoricului dvs. Google

1.Accesați Istoricul browserului Google. Aceasta este de departe cea mai ușoară metodă, dar va funcționa numai dacă ați fost conectat la contul dvs. în timpul sesiunii de navigare pe care doriți să o accesați.

2.Conectați-vă la Contul dvs. Google. Accesați www.google.com/history și introduceți informațiile pentru contul cu care navigați.

3.Examinați-vă istoricul de navigare. Din această pagină, veți putea vedea istoricul dvs. de navigare în funcție de oră și dată. Dacă doriți să vă ștergeți istoricul, faceți click pe pictograma roată din colțul din dreapta sus al ecranului și selectați „Eliminați elemente”.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(2 din 7 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?