Remediați codul de eroare Discord 1006 pe computerul Windows

Configurare noua (How To)

Situatie

Unii utilizatori Discord au raportat că nu se pot conecta la conturile lor și pe ecran apare: „Proprietarul acestui site web a interzis adresa ta IP”.

Solutie

1] Verificați starea serverului Discord

În primul rând, verificați starea serverului Discord și apoi căutați alte soluții, deoarece acest lucru vă va economisi timp. Eroarea indică faptul că Discord v-a interzis adresa IP. Totuși, această eroare se poate datora unor probleme cu serverul Discord, fie că este în întreținere, fie în timp de nefuncționare.

Puteți accesa site-ul oficial Discord și puteți vedea dacă alții se confruntă cu aceeași problemă sau nu. Dacă sunt, atunci nu puteți decât să așteptați ca dezvoltatorii să recunoască problema și să o repare.

2] Activați Adrese hardware aleatorii

Codul Discord 1006 apare în general atunci când nu vă puteți accesa contul și puteți scăpa cu ușurință de eroare activând o adresă IP dinamică. Urmați pașii prescriși mai jos pentru a face același lucru:

  • Faceți click pe Win+I pentru a deschide Setări.
  • Selectați opțiunea Rețea și Internet.
  • Acum, activați tasta de comutare a adreselor hardware aleatorii.
  • De asemenea, puteți activa adrese hardware aleatorii pentru anumite rețele. Dacă doriți, puteți face acest lucru deschizând Setări și apoi accesând Rețea și Internet > Wi-fi > Gestionați rețelele cunoscute.
  • Acum selectați rețeaua pentru care doriți să activați setările și apoi faceți click pe Proprietăți. În cele din urmă, faceți click pe Adrese hardware aleatorii pentru această rețea. După ce îl activați, relansați Discord și încercați să vă conectați la contul dvs. Dacă problema persistă, treceți la următoarea soluție.

3] Verificați-vă conexiunea la Internet sau utilizați o altă rețea

Potrivit utilizatorilor, conexiunea la internet joacă, de asemenea, un rol în problemă. Fie problema lor cu routerul, fie Discord v-a limitat activitățile din mai multe motive. Puteți verifica conexiunea la internet prin testere de viteză pentru a vă asigura că nu ruterul este problema. De asemenea, puteți utiliza o altă rețea decât cea curentă pe care o utilizați, deoarece aceasta pare să rezolve problema pentru alți utilizatori.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(6 din 9 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?