Reparare probleme Taskbar in Windows 10

Configurare noua (How To)

Situatie

Windows Explorer este una dintre principalele utilități ale Windows 10. De fapt, acesta conține câteva elemente esențiale pentru funcționarea sistemului. În plus, bara de activități este un element care face parte din Windows Explorer. Prin urmare, dacă întâmpinăm vreo problemă cu acesta, atunci o putem remedia repornind Windows Explorer. Este foarte probabil să rezolvați eșecul în acest fel. Iată câteva opțiuni pentru a o face.
Utilizați Managerul de activități pentru a reporni Windows Explorer
Managerul de activități ajută la eliminarea programelor care nu răspund de pe computer. În consecință, îl putem folosi pentru a opri și a reporni Windows Explorer și, în consecință, pentru a repara bara de activități.
Urmați acești pași:
 • Apăsați combinația Ctrl+Shift+Esc pentru a invoca Managerul de activități.
 • Acum trebuie să faceți clic pe fila Procese.
 • În consecință, vor fi afișate toate procesele active în prezent.
 • Manager de activități>Procese Manager de activități>Procese
 • Apoi, derulați în jos până ajungeți la procesul Windows Explorer.
 • În cele din urmă, faceți clic dreapta pe el și selectați opțiunea Restart.
 • Se repornește Windows Explorer. Se repornește Windows Explorer. Aceasta va reporni Windows Explorer și bara de activități ar trebui să funcționeze.
Reporniți Windows Explorer folosind promptul de comandă
O altă modalitate de a relansa Windows Explorer este să utilizați utilitarul Command Prompt de pe computer. Este un proces simplu. Există mai multe moduri de a accesa promptul de comandă. Puteți utiliza Cortana, caseta de rulare, executând comanda CMD. Ei bine, de data aceasta vom folosi meniul de căutare în sine.
 • Pentru a realiza acest lucru, faceți click pe pictograma lupă.
 • Alternativ, puteți apăsa combinația Win+Q. Odată ajuns acolo, introduceți termenul CMD.
 • Apoi executați următoarea comandă apăsând Enter: taskill /f/im explorer.exe
Depanați problemele din bara de activități Windows 10 reînregistrându-l
Este posibil ca un element extern să fi dezactivat bara de activități a sistemului dumneavoastră. În acest caz, vom putea reînregistra acest element. Având în vedere acest lucru, vom folosi PowerShell. Aceasta va restabili funcționalitatea barei de activități. Tot ce vom face este să rulăm o comandă simplă în consolă. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să accesați PowerShell. Vom face acest lucru din butonul de căutare introducând termenul PowerShell.
Lansarea unui PowerShell Lansarea unui PowerShell Introduceți următoarea comandă în fereastra PowerShell și apăsați Enter: Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$ ($ _.InstallLocation) AppXManifest.xml”}
Înregistrarea barei de activități cu PowerShell
 • Închideți fereastra PowerShell. Verificați dacă exploratorul de fișiere afișează fișiere ascunse.
 • Acum vă rugăm să mergeți la această adresă: C:\Users\youruser\AppData\Local
 • Găsiți folderul numit TileDataLayer, faceți clic dreapta pe el și selectați Delete.
 • Împiedicați pornirea anumitor aplicații la pornire Încă căutăm motive care afectează funcționarea barei de activități.
Unul dintre motivele posibile este încărcarea unor aplicații împreună cu pornirea Windows. Se poate întâmpla ca unele dintre ele să interfereze cu funcționarea corectă a barei de activități. Apoi, ceea ce vom face este să dezactivăm pornirea acelor aplicații pentru a rezolva problema.
 •  Accesați Setările Windows.
 • Având în vedere acest lucru, apăsați combinația Win+I. Setări Windows> Aplicații Setări Windows> Aplicații
 • Apoi, în coloana din stânga, este un meniu Start. În consecință, coloana din dreapta afișează toate aplicațiile care sunt încărcate împreună cu pornirea sistemului. În plus, există comutatoare pentru a activa sau dezactiva pornirea fiecărei aplicații. Există chiar și un sistem de măsurare a impactului. Acum este doar o chestiune de dezactivare a aplicațiilor care dăunează comportamentului barei de activități.
3. Utilizați alt cont de utilizator pe computer Ocazional, o anumită acțiune a utilizatorului poate cauza eșuarea barei de activități. În consecință, este o idee bună să verificați dacă bara de activități funcționează cu contul altui utilizator, chiar și în cadrul aceluiași sistem. Pentru a crea un alt utilizator, urmați această cale: Setări Windows>Conturi>Familie și alți utilizatori>Adăugați pe altcineva la acest computer.

Solutie

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(1 din 3 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?