Rezolvare eroare “You’ve been signed in with a temporary profile”

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

1

Aceasta problema apare de obicei în cazul în care profilul de utilizator al contului a fost corupt sau sters accidental.Un profil de utilizator este o colectie de setari care contine setarile contului pentru imaginea pusa pe desktop, setari de sunet, de email si browser sau alte caracteristici.

Simptome

Profilul nu va salva nimic din modificarile sau fisierele salvate

Backup

Efectuam un backup pe un stick sau alta partitie, o copie a profilului afectat din C:Users(numele profilului)

Solutie

Pasi de urmat

Deschidem Event Viewer (eventvwr.msc in run) – dam click pe Windows Logs – Application
Click dreapta pe Application – selectam Find si scriem 1511 care este Event ID-ul nostru pentru aceasta eroare si apasam pe Find Next.

2 3

 

Dam logout de pe contul afectat si intram pe contul de administrator. Daca nu avem deja un alt cont de administrator atunci vom activa contul de Administrator implicit (dam restart si butam in Safe Mode si ii vom da enable)

Stergem profilul din C:Users(numele profilului) dupa ce l-am salvat
Apasam simultan combinatia de taste windows+x si alegem Run unde scriem regedit si dam OK (daca ne apare o fereseastra cu User Account Control (UAC) vom da YES).
In Registry Editor ne ducem in HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionProfileList si vom sterge profilul care are extensia .bak (ne asiguram ca este cel afectat uitandu-ne la ProfileImagePath) dand click dreapta – Delete si YES pentru confirmare.Daca mai exista un profil cu aceeasi terminatie (in cazul de fata 2611) il vom sterge si pe acela.
Acum ar trebui sa functioneze normal si sa copiem datele din backup-ul facut mai devreme.

4

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(9 din 14 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?