Siri – cum se configurează numele de contact fonetice

Configurare noua (How To)

Situatie

Șansele sunt că aveți un prieten cu un nume ciudat, fie dificil de pronunțat, fie scris în mod ciudat. Șansele sunt și mai mari ca Siri să măcelărească pronunția numelui de fiecare dată și să înțeleagă cu greu numele când îl spui. Din fericire, o poți antrena să o audă corect.

Solutie

Pasi de urmat

Pentru început, invocați-l pe Siri și spuneți „Show me [name]”. În acest caz, îl vom folosi pe Tom Hage ca exemplu, deoarece Siri îl pronunță ca „Hay-je”, atunci când ar trebui pronunțat „Hay-gee”.

După ce Siri va afișa informațiile de contact pentru persoana respectivă, spuneți „You’re pronouncing it wrong”. Siri vă va întreba cum să pronunțați prenumele (Tom). Spune „Tom”.

Siri aduce apoi o selecție de pronunții diferite. Deoarece „Tom” este un nume destul de comun, Siri nu va avea prea multe probleme în pronunțarea corectă. Alegeți cea mai bună pronunție atingând „Select” lângă cea mai bună.

Apoi veți repeta același proces, dar pentru numele de familie (Hage). De acum înainte, Siri va ști despre cine vorbiți atunci când spuneți numele acelei persoane, mai degrabă decât să confunde pronunția.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(4 din 13 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?