Troubleshooting Update la Windows 10

Configurare noua (How To)

Situatie

Mai mulți utilizatori au fost afectati de o serie de bug-uri și probleme inerente de instalare în Windows 10 încă de la lansare, în timp ce unii utilizatori au raportat că instalarea lor a esuat cu eroarea generica  “Something Happened”

1

Solutie

Avem două metode mai populare pentru a rezolva problema:

 

Metoda 1

Pasul 1: Apasati tasta Windows de pe tastatură pentru a deschide meniul Start.

Pasul 2: Tastati “Control Panel” în câmpul de căutare pentru a localiza și apoi lansați aplicația.

Pasul 3: Faceți clic pe Clock > Language > Region icon pentru a deschide optiunea. Apoi la secțiunea Region  selectați Administrative tab .

 

2

 

 

Pasul 4: ” Faceți clic pe butonul Change System Locale și setați-l pe English (US). Apoi reporniti computerul și reîncepeti procesul de actualizare pentru Windows 10, care ar trebui acum sa mearga fara complicații.

Dacă problema persista incercati solutia 2.

 

 

Metoda 2

Pasul 1: Descărcați și instalați Instrumentul Windows 10 Media Tool (fișiere ISO pentru 32 și 64 de biți) de la link-ul oferit.

Pasul 2: Reporniți computerul și conectați-vă ca administrator, dacă nu ați făcut acest lucru.

Pasul 3: Porniti aplicatia descarcata si urmati instructiunile de pe ecran, alegand una din cele 2 variante, Upgrade Acest PC sau Creare Media USB sau imagine ISO pentru DVD.

Pasul 4: Urmați instrucțiunile de pe ecran detaliate în cererea de a crea media de instalare. După ce ați creat o unitate USB bootabil sau DVD, instalați Windows 10 prin boot cu una din cele doua.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(8 din 20 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?