Troubleshooting Update la Windows 10

Configurare noua (How To)

Situatie

Mai mulți utilizatori au fost afectati de o serie de bug-uri și probleme inerente de instalare în Windows 10 încă de la lansare, în timp ce unii utilizatori au raportat că instalarea lor a esuat cu eroarea generica  “Something Happened”

1

Solutie

Avem două metode mai populare pentru a rezolva problema:

 

Metoda 1

Pasul 1: Apasati tasta Windows de pe tastatură pentru a deschide meniul Start.

Pasul 2: Tastati “Control Panel” în câmpul de căutare pentru a localiza și apoi lansați aplicația.

Pasul 3: Faceți clic pe Clock > Language > Region icon pentru a deschide optiunea. Apoi la secțiunea Region  selectați Administrative tab .

 

2

 

 

Pasul 4: ” Faceți clic pe butonul Change System Locale și setați-l pe English (US). Apoi reporniti computerul și reîncepeti procesul de actualizare pentru Windows 10, care ar trebui acum sa mearga fara complicații.

Dacă problema persista incercati solutia 2.

 

 

Metoda 2

Pasul 1: Descărcați și instalați Instrumentul Windows 10 Media Tool (fișiere ISO pentru 32 și 64 de biți) de la link-ul oferit.

Pasul 2: Reporniți computerul și conectați-vă ca administrator, dacă nu ați făcut acest lucru.

Pasul 3: Porniti aplicatia descarcata si urmati instructiunile de pe ecran, alegand una din cele 2 variante, Upgrade Acest PC sau Creare Media USB sau imagine ISO pentru DVD.

Pasul 4: Urmați instrucțiunile de pe ecran detaliate în cererea de a crea media de instalare. După ce ați creat o unitate USB bootabil sau DVD, instalați Windows 10 prin boot cu una din cele doua.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(7 out of 19 people found this article helpful)

Despre Autor

Leave A Comment?