Afla cum poti trisa in cele mai cunoscute jocuri pentru iPad cu jailbreak

Configurare noua (How To)

Situatie

XmodGames este o aplicatie IOS care va permite sa trisati in aproximativ toate jocurile de pe telefonul / tableta dumneavoastra IOS.

Pentru ca aplicatia sa functioneze este foarte important de stiut ca aceasta necesita JailBreak , daca telefonul sau tableta dumneavoastra nu are JailBreak activ , nu incercati sa instalati aplicatia.

Backup

Nu necesita plan de backup.

Solutie

Pasi de urmat

XmodGames este o aplicatie care se gaseste cu sau fara plata,  puteti incerca sa o cautati direct in Cydia si sa o descarcati de acolo in cazul in care este gratuita , in cazul in care nu este gratuita puteti accesa urmatorul link pentru a descarca aplicatia folosind butonul Install.

http://repo.hackyouriphone.org/xmodgame.html

Capture

Dupa ce ati instalat aplicatia , accesati-o de pe desktop-ul dispozitivului dumneavoastra.

Capture1

Dupa ce ati intrat in aplicatie, veti obseva ca au aparut toate jocurile pe care le aveti instalate pe telefonul sau tableta dumneavoastra . In dreptul fiecarui joc aveti un buton numit Launch care va permite sa porniti jocul dorit direct din aplicatia XmodGames.

Capture2

Selectand Primul joc instalat, vom vedea ca va apare descriptia felului in care aplicatia modifica jocul si pe bara de jos ne arata ca jocul este deja instalat in dispozitivul dumneavoastra si puteti sa il porniti din aplicatie.

Capture3

Accesati aplicatia folosind butonul Launch , iar dupa ce s-a deschis jocul respectiv veti observa in partea din dreapta un robotel la marginea ecranului.

Capture3

Atingeti cu degetul Robotelul iar dupa un Meniu va aparea de unde veti avea acces sa modificati jocul dupa preferintele dumneavoastra folosind butonul Xmod.

Capture4

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(14 din 26 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?