Ce este nou in Microsoft Outlook

Configurare noua (How To)

Situatie

Microsoft a lansat în urma cu putin timp prima versiune a aplicației sale de e-mail Outlook pentru Windows, dar aceasta avea multe limitări. Încă nu este pregătită să înlocuiască Outlook.

Noul Outlook se bazează pe aplicația web (cunoscută și sub numele de Outlook.com) și va ajunge probabil și pe alte platforme în viitor. Cu toate acestea, în versiunea inițială de testare lipseau multe funcții (offline, reordonarea dosarelor, IMAP, POP etc.) și era compatibil doar cu conturile Microsoft 365 gestionate de o organizație. Dacă nu aveai un cont Microsoft furnizat de locul de muncă, nu puteai nici măcar să îl încerci.

Microsoft implementează un buton “noul Outlook” în aplicația Outlook actuală pentru a trece de la o versiune la alta, iar un comutator similar va apărea în curând în aplicațiile Windows Mail și Calendar pentru Windows Insider (deoarece aplicația Outlook este planificată să le înlocuiască pe ambele). Microsoft spune că nu există nicio pierdere de date implicată în trecerea de la o versiune la alta.

Vestea bună este că noul Outlook este mai bun decât era în urmă cu câteva luni. Se bazează în continuare pe o aplicație web, ceea ce nu este grozav, dar Microsoft a adăugat suport pentru conturile Microsoft personale. Asta înseamnă că acum funcționează cu adrese de e-mail de la Outlook.com, Hotmail sau Windows Live.

Există, de asemenea, un aspect simplificat al panglicii și o lățime dinamică a coloanelor în calendar, pe lângă tot ceea ce era prevăzut în versiunea inițială din Mai (noul design, fixarea e-mailurilor etc.).

Solutie

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(6 din 8 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?