Cum instalam RunCloud pe Ubuntu 22.04

Configurare noua (How To)

Situatie

RunCloud este un instrument excelent de gestionare automata a serverelor, pentru a conecta toate serverele dvs. cloud. Face instalarea site-urilor web, a bazelor de date rapida si convenabila, imbunatateste securitatea si automatizeaza actualizarile.

Solutie

Pasi de urmat

Creati un cont nou introducandu-va numele, adresa de e-mail si setand o parola. Dupa ce ati terminat, va trebui sa va verificati adresa de e-mail si apoi va puteti conecta.

Alternativ, puteti utiliza si unele dintre acreditarile existente, cum ar fi Google si GitHub.

Dupa ce v-ati inregistrat si v-ati confirmat adresa de e-mail, conectati-va la contul RunCloud. Veti fi intampinati de un tablou de bord si un link pentru a conecta un nou server. Faceti click pe sigla mare albastra pentru a incepe.

Completati casutele de mai jos cu datele dumneavoastra de la server.

Apoi copiati scriptul generat automat in terminalul serverului si rulati-l.

Cand instalarea s-a terminat, veti vedea mesajul ca exemplul de mai jos. Aceasta va include parola generata automat a bazei de date, contul de utilizator runcloud creat si parola. Ar trebui sa le salvati undeva in siguranta.

Ulterior, veti fi redirectionat catre pagina de rezumat a serverului, care arata o prezentare generala a utilizării resurselor serverului, timpul de functionare si aplicatiile instalate.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(76 din 109 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?