Cum poti primi notificari in Taskbar cand sunt active tastele Caps Lock sau Num Lock

Configurare noua (How To)

Situatie

Iti doresti sa primesti o notificare in taskbar de fiecare data cand tastele Caps Lock sau Num Lock sunt active. Acest lucru va poate ajuta sa intelegeti rapid care este problema cand tastati o parola gresit chiar daca dumneavoastra sunteti sigur ca ati introdus-o corect.

Solutie

Pasi de urmat

Pentru a beneficia de aceasta optiune trebuie downloadata o aplicatie numita “TrayStatus”. O puteti downloada de aici. Setup-ul este foarte usor trebuind doar sa dati click succesiv pe “Next”, iar la finalul sau pe “Finish” lasand bifata optiunea “Open TrayStatus”.

Dupa finalizarea instalarii, in Taskbar o sa apara doua pictograme, una cu simbolul literei “A” si cealalta cu ilustrand cifra “1”.

Pentru a configura aplicatia va trebui sa dati click dreapta pe oricare din cele doua pictograme si apoi pe “TrayStatus Settings”.

4

Fereastra de configurare a aplicatiei arata in felul urmator:

5

Meniul nu este deloc complex si este foarte intuitiv. Din cate se poate vedea, se pot activa notificarile si pentru alte taste, cum ar fi “Alt”, Ctrl”, etc. TrayStatus are inclus si o notificare pentru afisarea activitatii HDD-ului (viteza scriere/citire).

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(3 din 7 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?