Cum remediați faptul că Hyper-V a întâmpinat o eroare la importarea mașinii virtuale

Configurare noua (How To)

Situatie

La importarea mașinii virtuale în Hyper-V apare raportul conform căruia Hyper-V a întâmpinat o eroare la încărcarea configurației mașinii virtuale de pe calea aleasă. Identificatorul este un ID unic pe care Hyper-V îl generează pentru a reprezenta o mașină virtuală la creare.

Această eroare apare pentru a vă informa că aveți deja mașina virtuală originală și vă va împiedica să importați aceeași mașină virtuală.

Solutie

  • Importați mașina virtuală în mod normal.
  • Pe pagina Choose Import Type (Alegeți tipul de import), selectați opțiunea Copy the virtual machine/Copiați mașina virtuală (create a new unique ID/creați un nou id unic), apoi continuați pe Next.

Diferența dintre cele 3 opțiuni:

Register: Dacă aveți o mașină virtuală, ați plasat deja toate fișierele mașinii virtuale exact unde doriți și trebuie doar ca Hyper-V să înceapă să folosească mașina virtuală acolo unde se află.

Restore: În cazul în care fișierele mașinii virtuale sunt stocate pe un fișier partajat/unitate detașabilă/USB și doriți ca Hyper-V să mute fișierele în locația aleasă, iar apoi să înregistreze mașina virtuală.

Copy: Dacă aveți un set de fișiere pe care doriți să le importați de mai multe ori (de exemplu, le utilizați ca și șablon pentru mașini virtuale noi), aceasta este opțiunea pe care doriți să o alegeți. Aceasta va copia fișierele într-o locație corespunzătoare, va da mașinii virtuale un nou ID unic și apoi va înregistra mașina virtuală.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(1 din 3 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?