Cum sa aduci vechea bara de control a volumului pe Windows 10

Configurare noua (How To)

Situatie

In Windows 10 a fost dezactivata optiunea din Control Panel de a reveni la intervata grafica a precendentelor sisteme de operare Microsoft. Daca din diferite motive iti doresti sa revii la vechea bara de control a volumului acest lucru este posibil prin editarea registrilor. In momentul de fata bara de control a volumului pe Windows 10 arata asa:

Solutie

Pasi de urmat

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa deschideti editorul de regristii cu drepturi de administrator. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este sa intrati in meniul “Start”, sa tastati “regedit”, sa dati click-dreapta pe iconita si sa alegeti optiunea “Run as administrator”.

 

Mai departe va trebui sa navigati pe ramura:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersion

La acest pas va trebui sa dati click-dreapta pe “CurrentVersion” si sa selectati New->Key. Aceasta noua cheie va trebui sa o denumiti MTCUVC.

Mai departe va trebui sa selectati cheia “MTCUVC” si in panoul din dreapta sa dati click-dreapta si sa selectati New -> DWORD (32-bit) Value. 

 

Numiti acest registru EnableMtcUvc si setati valoarea 0 (zero).

Dupa ce ati urmat acesti pasi puteti inchide fereastra editorului de registrii. In momentul in care veti da click pe iconita controlului de volum, veti vedea ca acesta apare in stilul Microsoft Windows 7.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(24 din 47 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?