Cum sa descarci automat driverele online pentru pc

Configurare noua (How To)

Situatie

Cum sa descarci driverele online pentru PC.

http://www.iobit.com/driver-booster.php

Solutie

Pasi de urmat

Prima data se acceseaza site-ul http://www.touslesdrivers.com. Din pacate acest site este doar in franceza fara a avea buton inclus si pentru alta limba, dar este destul de intuitiv. Se da click pe butonul “Mes drivers” in meniul de sus.

Capture1

In partea de jos a paginii nou deschise este tabul ‘Lancer la detection”.

Capture2

Aceasta comanda descarca un utilitar numit Ma-Comfig( daca este prima data cand folositi aceasta varianta de a obtine driverele online) sau va deschide acel utilitar (daca este deja instalat). Acel utilitar scaneaza sistemul pentru a detecta componentele hardware ale PC-ului. In caz ca este prima data cand folositi aceasta varianta de a descarca driverele online, dupa downoad trebuie instalat utilitarul si trebuie din nou dat click pe “Lancer la detection”.

Capture3

Dupa ce acel utilitar a scanat sistemul ca sa identifice componentele hardware, va afisa o lista in care sunt specificate informatii despre statusul driverelor pentru fiecare componenta in parte(neinstalat/instalat si la zi/instalat cu posibilitate de update)

Capture4Capture5

 

 

Se selecteaza cu un click driverul care doriti sa il instalati/updatati

Capture6

si se deschide un nou tab in care apar informatiile despre driverul respectiv(ex: Statut: oficial/neoficial, Producator, etc). Se da click pe Téléchargement Capture7 pentru a downloada driverul si se va instala urmand pasii, dupa finalizarea descarcarii.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(4 din 10 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?