Cum sa opresti Google sa iti inregistreze locatia prin Google Maps

Configurare noua (How To)

Situatie

Google Maps urmărește oriunde mergeți pe iPhone sau pe telefonul  Android, apoi păstrează un jurnal al acestor informații într-un „Timeline” care vă arată oriunde ați fost. Aceasta include un nivel de detalii înfiorător, cum ar fi exact când ai plecat de la serviciu, când ai ajuns acasă, traseul exact pe care l-ai făcut pe parcurs, fotografiile pe care le-ai făcut în anumite locații și multe altele. Vă va arăta dacă ați fost cu mașina, pe jos sau cu trenul și cu orice oprire  pe care ați fi făcut-o în timpul călătoriei. In pasii urmatori voi arata cum puteti sa stergeti aceasta informatie si cum sa dezactivati aceasta functie.

Solutie

Pasi de urmat

Deschideti Google Maps si apoi Swipe right (din marginea stanga) pentru a accesa meniul. Apasati pe Timeline. De sus puteti alege orice zi. De exemplu eu pe 8 septembrie am facut o calatorie pana la Sinaia si m-a detectat automat ca am mers cu motocicleta.

Apasati cele 3 puncte verticale din drepata sus, iar apoi selectati Settings and Privacy. Pe pagina care se deschide selectati Delete all Location History si astfel stergeti toate datele acumulate despre locatia voastra.

Daca vreti sa opriti Google sa mai inregistreze locatia apasati pe optiunea Location History

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(5 din 11 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?