Cum sa reduci viteza animatiilor de pe Android OS

Configurare noua (How To)

Situatie

Animatiile arata bine, dar daca telefonul a supravietuit o perioada mai lunga, vom putea observa cum performanta lui incetineste.Acest truc poate fi accesat direct din optiunile de dezvoltator, poate aduce o viteza mai mare in ceea ce priveste animatiile telefonului.

Solutie

Pasi de urmat

Pentru a putea face aceasta modificare este nevoie ca modul dezvoltator sa fie deblocat. Acest lucru se poate face apasand de 7 ori pe Build number. Poate fi gasit in Settings/About Phone/Software info.

unlocked developer options

Vom accesa optiunile de dezvoltator prin Settings/Additional settings/  (Difera de la telefon la telefon) si vom cauta sectiunea Drawing.

 

Aici putem reduce duratia animatiilor.Putem modifica toate valorile la 0.5. Deja durata animatiei este la jumatate fata de cat era inainte. Poate fi si mai mica, modificarile pot fi duse pana chiar la 0 dar acest lucru poate duce la comportamente iesite din comun ale unor aplicatii.

Toate aceste modificari se pot reface la setarile initiale prin exact acelasi intermediu, modificarea valorii animatiilor la 1.

 

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(12 din 50 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?