Cum să vedeți toti participantii deodată în Google Meet

Configurare noua (How To)

Situatie

Google Meet este instrumentul de videochat integrat în G Suite și disponibil pentru oricine are un cont Google. În mod implicit, veți vedea cel mai activ difuzor la apelurile video cu o mulțime de oameni, dar acum puteți obține o grilă de videoclipuri în stil Zoom.

Solutie

Pentru a schimba aspectul video în timpul unui apel video Google Meet, faceți click pe cele trei puncte verticale din partea dreaptă jos a apelului dvs. și selectați „Change Layout”.


După ce vă aflați în meniul Change Layout, puteți selecta oricare dintre opțiunile de dispunere disponibile, iar ecranul dvs. va reflecta modificările instantaneu în fundal. Setarea implicită este „Auto”, care va modifica automat aspectul în funcție de numărul de participanți la apelul video.

Dacă selectați „Tiled”, puteți vedea până la 16 persoane simultan în ordinea în care s-au alăturat apelului. Treceți mouse-ul peste orice imagine pentru a le vedea numele. Această setare este dezactivată dacă cineva se prezintă, iar în schimb se utilizează opțiunea „Bara laterală”. Dacă selectați „Spotlight”, difuzorul curent, prezentatorul sau feedul fixat vor completa întreaga fereastră.

În orice moment al unui apel, puteți face click pe imaginea cuiva și acesta va fixa fluxul video pe ecranul dvs. Cu aceste machete, este ușor să vă concentrați asupra oricui vorbește sau asupra celor care sunt cele mai importante pentru dvs.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(10 din 22 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?