Cum se instaleaza cardul DIGI Smart Cam – DIGI

Configurare noua (How To)

Situatie

Digi Smart Cam CI+ HD se poate comanda de pe digiromania.ro, in punctele de lucru sau contactand departamentul de relatii cu clientii. DIGI Smart Cam CI+ HD va inlocui decodorul SD sau/si HD.

Sistemul foloseste la maxim capabilitatile televizorului, de la time shifting (punere pe pauza a unui program si inregistrarea lui) pana la programarea vizionarii emisiunilor si filmelor preferate. Programele vor fi controlate numai cu telecomanda televizorului si nu mai este nevoie de cabluri suplimentare. Setarea canalelor se face direct din televizor.

Solutie

Pasi de urmat

Se introduce cartela Smart Card în modul. Pentru a putea funcţiona, Smart Card-ul trebuie să fie introdus ca în imaginea de mai jos:


Se introduce DIGI Smart CAM-ul în slotul CI+ al televizorului. Introducerea acestuia nu se va face forţat întrucât se riscă  deteriorarea lui.

digi smart cam, ci+ rcs-rds

După ce DIGI Smart CAM-ul a fost introdus în slot-ul televizorului, pe ecran va apărea un mesaj de autentificare. Trebuie să aşteptaţi ca autentificarea să se finalizeze. Aceasta poate dura câteva minute.

Efectuaţi o nouă scanare a frecvenţelor digitale pentru a putea avea lista de programe actualizată.

Schimbaţi codul PIN (0000) cu un altul pentru a putea beneficia de control parental. Controlul parental vă permite blocarea programelor cu conţinut interzis minorilor.

Verificaţi funcţionalitatea canalelor TV la care sunteţi abonat. În cazul în care vă apare un mesaj de eroare, ateptati timp de 30 de minute pe un canal functional si verificati din nou, daca va apare acelasi mesaj de eroare vă rugăm comunicaţi-l la Serviciul de Relaţii cu Clienţii Digi TV.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(30 din 66 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?