Cum setezi un smartwatch- Android

Configurare noua (How To)

Situatie

Ceasurile inteligente sunt printre noi de ani buni, iar dacă nu ai decis încă să cumperi unul, poate ar trebui să urmărești tutorialul de customizare ce urmează. Cu siguranța iți va trezi interesul pentru acest gen de gadget.

Setările pentru ceasurile inteligente sunt destul de simple și se bazează pe niște principii destul de simple. Dacă ai un telefon Android de ceva vreme nu ai cum să întâmpini dificultăți în setarea unui smartwatch. Vom trasa în cele ce urmează X pași destul de logici care te vor ajuta să setezi și să conectezi ceasul tău smart la telefon pentru că, după cum știi, aceste ceasuri funcționează via Bluetooth și reprezintă o punte intermediată între tine și telefonul tău Android.

Solutie

Pasi de urmat

Descarcă aplicația Android Wear pe telefonul tău Android și pornește al tău smartwatch. De asemenea, ai grijă să activezi și Bluetooth pe telefon.

Ceasul te va pune să alegi limba și te va atenționa că vei avea nevoie de aplicația Android Wear.

Conectează dispozitivele. Este vorba despre împerecherea via Bluetooth, proces identic cu conectarea unei căști Bluetooth sau a unei boxe portabile Bluetooth. Tot ce trebuie să faci este să cauți în meniul Bluetooth al telefonului numele ceasului și să-l selectezi.

Ceasul își va face update. După ce ai conectat ceasul la telefon, în majoritatea cazurilor va începe procesul de update. Asigură-te că ești conectat la Wi-Fi în acest timp.

Acordă acces la notificări. În funcție de model și de setările telefonului, aplicația Android Wear va cere acces pentru a afișa notificări. Urmează pașii care ți se cer, bifează căsuța din dreptul Android Wear din cadrul Notification Settings, și ești gata.

Activează Google Now. Dacă nu ai activat Google Now pe telefon, aplicația Android Wear îți va cere să-șl activezi. Poți face asta din contul tău Google.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(9 din 18 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?