Eroare bsod 0x0000007B: INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

Primiţi eroarea: Stop 0x0000007B (INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE) cod de eroare după ce instalaţi actualizări Windows

Simptome

Primiti pe fundal albastru eroarea de tip bsod Stop 0x0000007B (INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE)

Pentru a rezolva această eroare, urmaţi metodele de mai jos. Dacă prima metodă nu rezolvă problema, treceţi la următoarea metodă.

Method 1: Use the Last Known Good Configuration to start Windows

Method 2: Remove boot sector viruses

Method 3: Use the Startup Repair feature

Solutie

Pasi de urmat
Method 1: Use the Last Known Good Configuration to start Windows

Pornirea PC folosind Last Known Good Configuration, porneşte computerul de configurare de la ultima dată când PC-ul pornit cu succes. Pentru aceasta, urmaţi aceşti paşi:

 1. Faceţi clic pe butonul Start , apoi faceţi clic pe săgeata de lângă Shut Down, apoi faceți clic pe repornire.
 2. Cum se porneşte computerul, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul F8 . Dacă apare sigla Windows, va trebui să încercaţi din nou, închizând și repornind computerul.
 3. Pe Ecran de început Opțiuni de încărcare complexe , utilizați tastele săgeată pentru a evidenția Last Known Good Configuration (avansat), şi apoi apăsaţi Enter. Windows va începe în mod normal.

Dacă aveţi încă eroarea, nu se poate boota în Windows cu succes, treceţi la metoda 2.

Method 2: Remove boot sector viruses

Viruşi au infectat sectorul de boot al har disk-ului computerul înainte ca Windows să pornească. Acest lucru poate cauza eroarea pe care o primiti. Instrumentul Windows Defender Offline Beta va ajuta elimina viruşii de sector de boot.

 1. Pe alt calculator, du-te la site-ul Windows Defender Offline Beta la: http://windows.microsoft.com/en-US/windows/what-is-windows-defender-offline
 2. În funcţie de versiunea de Windows, faceţi clic pe Descărcaţi versiunea de 32 de biți sau descărca versiunea de 64 de biți.
  • Dacă sunteţi sigur de ce versiune de Windows executaţi, faceţi clic pe butonul Start , faceţi clic dreapta pe Computer, apoi stânga faceţi clic pe Proprietăţi. Versiunea va fi listata lângă Tipul de sistem.
 3. Când vi se solicită, faceţi clic pe săgeata de lângă Salvare, apoi faceţi clic pe Salvare ca. Când descărcarea este finalizată, eliminaţi suportul amovibil.
 4. Inseraţi un CD, DVD sau USB unitate de stocare amovibilă. Panoul din stanga ferestrei Salvare ca , faceţi clic pe amovibil şi faceţi clic pe Salvare.
 5. Inserare Windows Defender Offline CD, DVD sau USB în PC-ul infectat cu un virus sau malware. Reporniţi PC-ul.
 6. Dacă PC-ul va detecta automat mass-media urmaţi paşii de mai jos. Dacă PC-ul nu detectează automat mass-media, săriţi la Pasul 7:
  1. Citiţi instrucţiunile de pe ecran pentru a activa această opţiune. În unele cazuri, trebuie să apăsaţi orice tastă pentru a porni de pe unitatea de CD, DVD sau USB sau să apăsaţi o tastă specifice, precum F12.
  2. Apăsaţi tasta (de obicei F12). Este prezentată o listă a dispozitivelor disponibile. Va exista o intrare pentru fiecare hard disk, unul pentru fiecare CD, unitate DVD, şi un USB fulger şofer.
  3. Utilizaţi tasta săgeată pentru a defila pe unitatea care are CD încărcabil, DVD sau USB fulger şofer în ea, şi apoi apăsaţi Enter.
  4. PC-ul va porni de la Ferestre Defender Offline CD, DVD sau USB fulger şofer. Scanarea va dura câteva minute şi a elimina orice malware-ului care poate fi infectarea computerului.
 7. Dacă PC-ul va detecta automat mass-media:
  1. În timpul procesului de repornire, citi pe Ecran de început pentru orice instrucţiuni care explică cum să întrerupă pornire normală şi introduceţi BIOS Setup Utility. Majoritatea PC-urilor utilizaţi F2, F10, ESCsau tasta DEL pentru a începe BIOS Setup.
  2. Uita-te pentru o filă în BIOS Setup utilitate care este etichetat Ordinea de bootare, Boot opţiuni, sau Boot. În urma instrucţiunile de pe ecran, utilizaţi tastele săgeată pentru a merge la Ordinea de bootare, apoi apăsaţi Enter.
  3. Localizaţi CD, DVD sau USB fulger şofer (acest lucru ar putea fi numit dispozitiv amovibil) în Listă tabel de Boot. În urma instrucţiunile de pe ecran, utilizaţi tastele săgeată pentru a muta unitatea de sus, astfel încât să apară primul în Listă tabel de Boot. Pres Enter. Secvenţa de boot ordinea este acum schimbat la spre cizme de la CD, DVD sau USB fulger şofer.
  4. Apăsaţi F10a salva modificările şi pentru a ieşi din BIOS Setup Utility. Selectați Da în fereastra de confirmare. PC va reporni. Permite PC să repornească în mod normal. Scanarea va dura câteva minute şi a elimina orice malware-ului care poate fi infectarea computerului.
 8. După terminarea scanării, PC-ul va boot în Windows în mod normal.

Dacă aveţi încă eroarea, nu se poate boota în Windows cu succes, treceţi la metoda  3.

Method 3: Use the Startup Repair feature

Reparare la pornire poate detecta şi rezolva anumite tipuri de probleme de sistem care pot împiedica pornirea Windows.

Pentru a executa Reparare la pornire utilizând opțiunile de recuperare preinstalate:

 1. Reporniți computerul utilizând butonul de putere al PC-ului. Efectuaţi una din următoarele:
  • În cazul în care computerul are instalat un singur sistem de operare, apăsaţi şi menţineţi apăsată tasta F8 ca computerul reporneşte. Trebuie să apăsaţi F8 , înainte de a apare sigla Windows. Dacă apare sigla Windows, trebuie să încercaţi din nou, așteptând până când apare promptul de conecta Windows, şi apoi închizând și repornind computerul.
  • În cazul în care computerul are mai mult de un sistem de operare, utilizaţi tastele săgeată pentru a evidenția sistemul de operare pe care doriţi să reparaţi, şi apoi apăsaţi şi ţineţi apăsat F8.
 2. Pe Ecran de început Opțiuni de încărcare complexe , utilizați tastele săgeată pentru a evidenția Reparare computer, şi apoi apăsaţi Enter.
 3. Selectaţi un aspect de tastatură şi apoi faceţi clic pe Următorul.
 4. Meniul Opțiuni recuperare sistem , faceţi clic pe Reparare la pornire, şi apoi urmaţi instrucţiunile de pe ecran.

Pentru a executa Reparare la pornire utilizând discul de instalare Windows sau un disc de reparare de sistem:

 1. Introduceţi discul de instalare Windows 7 sau un disc de reparare de sistem, şi apoi închideţi computerul.
 2. Reporniți computerul utilizând butonul de alimentare al computerului.
 3. Dacă vi se solicită, apăsaţi orice tastă şi apoi urmaţi instrucţiunile care apar.
 4. Pe pagina instalare Windows , sau pe Sistem Recovery opţiune pagină, alegeţi limba dumneavoastră şi alte Preferinţe, şi apoi faceţi clic pe Următorul.
 5. Dacă utiliza ț i discul de instalare Windows, faceţi clic pe Reparare computer.
 6. Selectaţi instalarea Windows PE care doriţi să o reparaţi şi apoi faceţi clic pe Următorul.
 7. Pe Sistem Recovery opţiunemeniu, faceţi clic pe Reparare la pornire, şi apoi urmaţi instrucţiunile de pe ecran.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(52 din 109 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?