Instalarea X-Pack în Kibana

Configurare noua (How To)

Situatie

După instalarea Kibana, puteți obține și instala opțional X-Pack. Acesta va ajuta sa explorati relatiile dintre date, sa setati job-uri care detecteaza schimbari neobisnuite ale datelor sau sa declanseze notificari pentru anumite rapoarte.

Solutie

Pasi de urmat

Trebuie să executați versiunea de X-Pack care se potrivește cu versiunea Kibana pe care o executați.

Dacă doriți să instalați X-Pack pe o mașină care nu are acces la internet: Descărcați manual fișierul zip X-Pack:

https://artifacts.elastic.co/downloads/packs/x-pack/x-pack-5.5.2.zip (sha1)

Plugin-urile pentru Elasticsearch, Kibana și Logstash sunt incluse în același fișier zip. Dacă ați descărcat deja acest fișier pentru a instala X-Pack pe unul dintre celelalte produse, puteți reutiliza același fișier.

Transferați fișierul zip într-un director temporar de pe mașina offline. (NU puneți fișierul în directorul pluginurilor Elasticsearch.)

Rulati bin /kibana-plugin în directorul de instalare Kibana:

bin/kibana-plugin install x-pack

Script-urile de instalare a plugin-urilor necesită acces direct la Internet pentru a descărca și instala X-Pack. Dacă serverul dvs. nu are acces la Internet, specificați locația fișierului zip X-Pack pe care l-ați descărcat într-un director temporar.

bin/kibana-plugin install file:///path/to/file/x-pack-5.5.2.zip

Porniti Kibana

bin/kibana
Pentru a verifica instalarea X-Pack, accesati http://localhost:5601/ pentru a deschide Kibana. Ar trebui să vi se solicite logarea la Kibana. Pentru a vă conecta, puteți folosi utilizatorul elastic și parola changeme.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(1 din 6 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?