Program client e-mail cu mod de lucru offline – i.Scribe

Configurare noua (How To)

Situatie

Cu totii detinem unul sau mai multe conturi de e-mail pentru autentificare pe diverse site-uri, schimb de mesaje, sau partajare de fisiere cu prietenii. Normal, conturile respective trebuiesc verificate periodic de noi mesaje. Cel mai simplu mod este instalarea unei extensii in browser ce va deschide contul de e-mail direct pe serverul respectiv, insa fara posibilitatea de a lucra offline. i.Scribe este un client de e-mail simplu dar eficient ce poate satisface pretentiile unui utilizator obisnuit.

 

2

Solutie

Pasi de urmat

Interfata programului este simpla, fara optiuni complicate, oferind cea mai simpla metoda de trimitere si primire a mesajelor prin e-mail, adresandu-se tuturor categoriilor de utilizatori.

Dupa instalare, la prima rulare, veti avea posibilitatea de a stabili locatia salvarii datelor de contact si a stocarii mesajelor primite. Accesand Options in tab-ul File din meniul superior, veti avea posibilitatea configurarii detaliilor de identitate, a tipului de autentificare pe server, POP3, IMAP, portul de ascultare, SSL, semnatura XML, etc.

 

1

Dupa setarea contului e-mail aveti posibilitatea de verificare a noilor mesaje, configurarea notificarii sonore, organizarea contactelor, crearea de filtre si multe alte asemenea optiuni.

Optional, i.Scribe permite stabilirea parametrilor in cazul unei conexiuni proxy (HTTP sau SOCKS 5). In plus, de un real folos este optiunea de filtrare a spamului (Bayesian Filtering) ce poate rula in modul de „invatare”, sau în modul Live cu actualizarea incrementala a bazei de date. Toate aceste caracteristici, alaturi de multe altele, recomanda i.Scribe ca fiind o buna alegere in domeniul clientilor de e-mail.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(2 din 7 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?