Rotirea unei pagini in document PDF – utilitar online

Configurare noua (How To)

Situatie

Rotirea unui document PDF este usoara dar ce facem daca dorim o singura pagina (sau mai multe) ?
Site-ul urmator ne poate ajuta cu rotirea documentului la 90, 180 sau -90 de grade (invers aratatoarelor de pe ceas) sau daca dorim mai specific a unor pagini.

Solutie

Pasi de urmat

Accesati pagina https://www.pdfrotate.com/

Trebuie sa incarcati documentul PDF pe care-l doriti modificat. Faceti click pe My Computer si alegeti documentul pdf.

2

Optiunea implicita de lucru este cu intregul document PDF.La urmatorul pas va fi explicata optiunea de a roti o singura pagina. Alegem unghiul si directia la cat dorim sa rotim intregul document si apasam butonul Rotate.

Documentul va fi procesat si va aparea fereastra de a salva documentul sau a-l deschide direct cu un reader PDF. In ambele cazuri salvati documentul dorit.

3

 

Rotirea unor sau mai multe pagini. Este bine de stiut pagina din fisierul PDF care se doreste rotita. Atentie, nu este vorba de numarul paginii care apare ca text in pdf, este vorba de numarul de pagini totale din PDF.
Daca dorim rotita o singura pagina, introducem numarul paginii (ex. 4) . Pentru mai multe pagini folosim sintaxa (ex. 1,2,3, 4-23). La fel alegem directia si gradul de rotire a paginilor selectate.
Apasati pe butonul Rotate

4

Documentul va fi procesat si doar paginile alese vor fi rotite. Apare fereastra de a salva documentul sau a-l deschide direct cu un reader PDF. In ambele cazuri salvati documentul dorit.

Tip solutie

Permanent
Etichetare:

Voteaza

(24 din 32 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?