Cum folosești Mobile Hotspot în Windows 8/10

Configurare noua (How To)

Situatie

Crearea unui hotspot Wi-Fi este simpla, datorita noii caracteristici Mobile Hotspot.

Solutie

Pasi de urmat

Pasul 1: accesati meniul Start și selectați Settings > Network & Internet > Mobile hotspot.

  • În panoul principal există un meniu drop-down denumit Share my Internet connection la care va fi afișat  WiFi  dacă utilizați un laptop sau eventual, Wired dacă utilizați un PC și este conectat direct la router prin cablu Ethernet.
  • Dacă utilizați un PC și nu aveți afișată opțiunea Mobile Hotspot, înseamnă că PC-ul nu are un adaptor Wi-Fi, astfel caracteristica Mobile Hotspot este dezactivată.

Selectați conexiunea pe care doriți să o utilizați pentru hotspot, apoi faceți click pe butonul Edit pentru a adăuga un nou nume de rețea și o parolă. Acest lucru nu va modifica detaliile de conectare pe care le utilizează PC-ul, ci creează o nouă conexiune virtuală la PC pe care alte dispozitive vor trebui să folosească când se conectează la hotspot.

Cu aceasta, ultimul pas este să activați opțiunea Share my Internet connection with other devices pe care o veți găsi în partea de sus a setărilor Hotspot Mobile.

Acum puteți să utilizați telefonul, tableta sau orice alt dispozitiv pentru a vă conecta la rețeaua de pe PC. Trebuie doar să deschideți setările Wi-Fi de pe dispozitiv, să căutați numele rețelei pe care ați creat-o, să introduceți parola și sunteți gata sa navigați online.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(9 din 29 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?