Cum poți transmite mesaje video, nu doar audio, pe WhatsApp

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

Indiferent dacă folosești iOS sau Android, acum ai posibilitatea de a transmite mesaje video, aducând un plus de expresivitate și autenticitate în conversațiile tale. Descarcă sau actualizează la cea mai recentă versiune a aplicației WhatsApp pentru a începe să împărtășești momente memorabile în format video cu prietenii și familia ta.

Solutie

Pasi de urmat
  • Pentru utilizatorii de iOS, procedura este simplă: trebuie să apeși pe simbolul camerei, iar apoi va apărea un cerc care te va filma. Din acest moment, poți începe să înregistrezi un mesaj video.

Pas 1: Apasă pe simbolul camera

Pas 2: Anulează înregistrarea

Pas 3: Blochează înregistrarea.

  • Pe dispozitivele Android, atinge o singură dată simbolul microfonului pentru a comuta în modul de filmare. După aceea, va apărea un cerc care indică că ești filmat, semnalizând că înregistrarea mesajului tău a început.

Pas 1: Apasă pe iconița microfonului pentru a trece în modul video

Pas 2: Modul a fost schimbat cu succes

Pas 3: Anulează înregistrarea video

Pas 4: Blochează înregistrarea video

Pas 5: Comută la camera din spate a telefonului.

Pentru ambele platforme, atât iOS cât și Android, această funcționalitate va fi activă doar în cadrul conversațiilor active. Prin urmare, în timpul unei discuții, toate caracteristicile prezentate în imaginile anterioare vor fi accesibile.

În timpul înregistrării, dacă nu ești mulțumit de rezultat, ai opțiunea de a șterge înregistrarea și de a începe una nouă sau de a bloca funcția pentru a nu fi necesar să ții degetul apăsat în timpul filmării. De asemenea, poți roti camera pentru a filma cu cea din spatele telefonului.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(9 din 12 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?