Cum să dezactivați noile mesaje de avertizare în Microsoft Outlook 2016 sau 365

Configurare noua (How To)

Situatie

Outlook poate declanșa mai multe tipuri de alerte atunci când primiți un mesaj nou. S-ar putea să vedeți o notificare a barei de activități, să observați o pictogramă de mesaj în bara de sistem, să auziți un sunet sau chiar să vedeți schimbarea cursorului dvs. într-o pictogramă de e-mail. Iată cum să le dezactivați pe toate.

Dacă sunteti ocupat cu lucrul la un proiect, partajați ecranul pentru o conferință video sau pur și simplu nu doriți să fiți alertați de fiecare dată când John de la Contabilitate trimite un alt mesaj de e-mail catre toată echipa, poate doriți să dezactivați alertele de pe desktop – sau cel puțin să fiti mai selectiv cu privire la tipurile de alerte care apar. Mai multe dintre aceste tipuri de alerte sunt activate automat în Microsoft Outlook, deci va trebui să le dezactivați manual.

Backup

nu necesita

Solutie

Pasi de urmat

Cum să dezactivați alertele de mesaje noi

Dezactivarea alertelor noi în Microsoft Outlook este simplă! Cu câteva clicuri rapide, veți fi gata să vă faceți munca în pace.

Începeți prin trecerea la fila “Fișier” de pe Panglică.

În panoul Fișier care se deschide, faceți clic pe comanda “Opțiuni”.

În fereastra Opțiuni Outlook care se deschide, faceți clic pe setarea “Mail” din panoul din stânga.

În panoul din partea dreaptă, derulați în jos până la secțiunea “Mesaj de sosire”.

Aici găsiți setările pe care le căutați.

Puteți configura următoarele opțiuni:

Redați un sunet: Dezactivați această opțiune dacă nu doriți să auziți soneria de fiecare dată când primiți un mesaj nou.

Schimbați rapid indicatorul mouse-ului: Dezactivați această opțiune pentru a împiedica modificarea cursorului dvs. cu un plic când apare un mesaj nou. Se întâmplă așa de repede, oricum este destul de inutil.

Afișați o pictogramă a plicului în bara de activități: Dezactivați această opțiune dacă nu doriți să vedeți pictograma să apară în bara de sistem de fiecare dată când apare un mesaj nou.

Afișați o alertă desktop: Dezactivați această opțiune dacă nu doriți ca Outlook să afișeze o notificare Windows când primiți mesaje noi. Opțiunea suplimentară “Activați previzualizarea pentru drepturile protejate” care este disponibilă atunci când această opțiune este activată este într-adevăr aplicabilă numai dacă utilizați Outlook pentru a vă conecta la un server Exchange. Dezactivarea acesteia împiedică notificările Windows să afișeze previzualizări de mesaje atunci când mesajul a fost marcat ca fiind sensibil.

 

Cam acestea sunt! Opriți opțiunile pe care nu le doriți și reveniți la lucru fără a vă distrage atenția.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(11 din 19 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?