Cum să fixați un fișier în Microsoft Teams

Configurare noua (How To)

Situatie

Microsoft Teams vă ajută să vă gestionați documentele oferind o filă Fișiere în fiecare canal. Păstrați fișierele critice vizibile în permanență pentru echipă, fixându-le în partea de sus a acestei file Fișiere.

Din fericire, există o modalitate simplă de a păstra vizibile cele mai critice documente: fixându-le în partea de sus a filei Fișiere. Aceasta va plasa documentele în partea de sus a listei, indiferent de cât de jos le-ați găsi în mod normal.

Solutie

Pasi de urmat

Pentru a fixa un document, selectați-l făcând click pe cercul din partea stângă, apoi selectați „Pin to Top” în bara de instrumente.

Puteți fixa maximum trei fișiere în partea de sus a listei Fișiere. Pentru a anula fixarea unui fișier, selectați fișierul fixat și faceți click pe Editare fixare> Anulare fixare.

De asemenea, puteți modifica ordinea fișierelor fixate dacă aveți mai multe dintre ele selectând fișierul și făcând click pe Editare pin> Deplasare la stânga sau Deplasare la dreapta.

Fixarea documentelor în Microsoft Teams este un mod simplu și elegant de a păstra documentele cele mai critice vizibile pentru echipa dvs.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(7 din 13 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?