Cum sa formatezi un stick USB mai mare de 32GB ca FAT32

Configurare noua (How To)

Situatie

Iti doresti sa formatezi un stick USB mai mare de 32GB in format FAT32 si utilitarul de formatare inclus in Windows nu iti permite acest lucru.

 

Solutie

Pasi de urmat

In primul rand va trebui sa downloadezi o aplicatie numita FAT32 Format accesand link-ul urmator sa dand click pe imaginea cu aplicatia respectiva:

http://www.ridgecrop.demon.co.uk/index.htm?guiformat.htm

Dupa ce descarea aplicatiei va fi finalizata va trebui sa deschideti acea aplicatie din locatia unde a fost downloadata. Daca folositi Google Chrome, cel mai simplu mod in care puteti ajunge in acea locatie este sa dati click dreapta pe pictograma aparuta in partea de jos a browser-ului si sa selectati optiunea “Afiseaza in dosar” (Show in folder) ca in imaginea de mai jos:

Dupa ce ati deschis aplicatia, veti observa ca meniul acesteia este foarte simplist. Aveti optiunea de a selecta dispozitivul USB/partitia pe care doriti sa o formatati, puteti completa numele care doriti sa fie afisat dupa formatarea stick-ului si optiunea “Quick format”, care trebuie bifata daca doriti sa formateze device-ul rapid.

Dupa ce ati setat toate acele optiuni conform dorintelor tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe butonul Start si sa asteptati finalizarea formatarii.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(45 din 90 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?