Cum sa gasesti si sa elimini fiesierele duble din Windows

Configurare noua (How To)

Situatie

Fisierele duble, iroseste mult spatiu pretios de pe hard-urile calculatoarelor, in spacial daca ai un hard SSD iar fisierele de back-up vor fi foarte mari fara nici un motiv bun.

Urmatorul program ce am sa vi-l recomand, vine odata cu un installer curat, neinsotit de instalarea unui toolbar sau a unui alt junkware.

Backup

dupeGuru este aplicatia cea mai potrivita pentru acest lucru. Este complet gratuit si vine impreuna cu 3 variante: dupeGuru, dupeGuru Music Edition, and dupeGuru Pictures Edition.

Variantele pentru muzica si poze sunt specializate pe identificarea fisierelor similare de muzica si poze, chiar daca acestea au denumiri diferite sau marimi diferite si totodata, eliminarea acestor duble. Acest utilitar are un “fuzzy match” algoritm si poate gasi fisiere similare dar nu neaparat identice.

 

 

Solutie

Pasi de urmat

Aplicatia este simpla si usor de folosit. Deschide-l, adauga cateva foldere si partitii pe care vrei sa le scanezi si apasa “Scan”.

Vei vedea o lista cu fisierele duble gasite ini urma scanarii, dupa care vei putea sa le selectezi si elimini pe cele pe care le doresti. Poti da dublu-click pe un fisier din lista sa il deschizi si examinezi inainte de al sterge pentru a te asigura ca stergi ceea ce trebuie.

 

Acum fisierele duble sunt identificate, verificate si eliminate, iar spatiul din calculator eliberat.

Numai bine va doresc

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(17 din 45 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?