Eliminare virus Voicemail (Flubot) din device-urile cu Android

Configurare noua (How To)

Situatie

Este deja cunoscut valul recent de mesaje ce contineau un link catre o aplicatie Voicemail, care prelua managementul SMS si nu mai putea fi dezinstalata din telefon. Deschiderea meniului Accesibility era urmata de inchiderea automata a meniului.

malware sms

malware sms

Cea mai sigură modalitate este cea de a reveni la setările de fabrică ale telefonului.

Dar, este o metodă ce presupune timp, realizarea unui backup suplimentar pentru fotografiile din telefon, în cazul în care nu exista o variantă de backup automat, precum Google Photos, sau altele. Și implică riscul pierderii de date. O metodă mai simplă și ușor de aplicat de către oricine este ștergerea aplicației Voicemail, dar din SAFE MODE.

La versiunea de Android 11 sau superioară, aceasta se face ținând presat pe butonul Power până apare opțiunea de pornire în Safe Mode. Dacă este o versiune inferioară de Android, de obicei se stinge telefonul, apoi se ține presat pe Power și volum jos, până apare sigla producătorului telefonului, apoi se eliberează butonul power, și telefonul va porni în safe mode.

Pentru a evita încercările nereușite, o simplă căutare după modelul telefonului urmat de safe mode ne va furniza modul de accesare.

Exemplu:

“Samsung J5 safe mode” căutare pe Google returnează ca prim rezultat

  1. Turn Off your Samsung Galaxy J5 Pro .
  2. Press and Hold Power Button.
  3. Release Power button and hold Volume Down Key.
  4. Hold Volume Down Key.
  5. Release Volume Down key and unlock your Samsung Galaxy J5 Pro .

Odată pornit telefonul în acest mod, care este vizibil

How to use the Safe Mode to fix problems in your Android phone | NextPit

Mergem în Setări, aplicații, căutăm – în cazul de față aplicația Voicemail, click pe aceasta. Dezinstalare, apoi restartăm telefonul.

Solutie

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(3 din 6 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?