Upgrade de la Joomla 3.4.x la Joomla 3.5

Configurare noua (How To)

Situatie

Joomla Version 3

Upgrade-ul la versiunea 3.5 nu poate fi facut prin intermediul extension manager-ului, ci doar prin intermediul componentei Joomla! Update sau manual.

Este de preferat ca upgrade-ul sa fie facut cu Joomla! Update. Daca nu stiti cum sa folositi aceasta componenta, cititi instructiunile de aici.

In cazul in care upgrade-ul nu poate fi facut cu Joomla! Update, fie din cauza limitarilor companiei de hosting, fie din cauza unei conexiuni prea slabe, atunci va trebui sa-l faceti manual, astfel:

Solutie

Pasi de urmat

Descarcati pachetul de upgrade de aici

Uploadati prin FTP pachetul de upgrade in folderul /tmp al site-ului Joomla. (path-ul directorului /tmp este setat in Joomla Global Configuration).

Componenta Joomla! Update va folosi pachetul de upgrade din folderul /tmp.

Aceasta metoda functioneaza doar cu pachetul de upgrade (Joomla_3.5.0-Stable-Update_Package.zip) pe care componenta Joomla! Update il gaseste in folderul /tmp. Nu va functiona cu alte pachete de upgrade sau cu pachetul versiunii full de Joomla (Joomla_3.5.0-Stable-Full_Package.zip).

O alta metoda ar fi:

Sa descarcati arhiva pachetului de upgrade pe computerul local, sa o dezarhivati si sa uploadati pe server folderele si fisierele dezarhivate.

Nota: Daca folositi Filezilla, dati click pe “Replace” for all. Astfel, vor fi suprascrise fisierele existente si adaugate cele noi.

Logati-va in interfata de administrare Joomla, mergeti la Extensions > Manage > Database si dati click pe butonul Fix din partea stanga sus

Mergeti la sectiunea manage si dati click pe butonul Discover de pe meniul din stanga. Selectati doar extensiile Joomla CORE afisate in lista si dati click pe butonul Install.

Nota: Nu selectati pentru instalare si extensiile terte pe care le aveati deja instalate.

Din meniul principal al interfetei de administrare, mergeti la System > Clear Cache. Daca afiseaza cateva randuri, selectati-le si dati click pe butonul Delete din partea stanga sus.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(14 din 45 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?