Actualizare / update Teamviewer

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

Daca pana acum aproximativ un an, oricine avea o versiune mai noua a aplicației Teamviewer, se putea conecta la orice versiune mai veche, începând cu versiunea 14, nu se mai poate realiza acest lucru, Teamviewer afișând eroare de mai jos care releva faptul versiunea trebuie sa fie minim 14 pentru a permite conectarea de la un pc la altul.

Simptome

Rezolvarea este actualizarea/update-ul programului asa cum voi arata la pasul 1.

Backup

Nu este cazul, toate setările și opțiunile se vor păstra în continuare.

Solutie

Pasi de urmat

Ultima versiune de acum, 21 ianuarie 2020, este 15.1.3937.
Ceea ce trebuie făcut este sa folosiți butonul din stânga sus Help si sa accesați opțiunea Check for new versions asa cum vedeți in imaginea de mai jos:

Apoi se vor afișa opțiunile de actualizare, cel mai bine fiind sa selectați opțiunea cea mai mare, care este afișată în partea stângă:

După descărcarea aplicației, aceasta se va instala automat după care teamviewer va reporni afișând mesajul de mai jos, care este un mesaj de notificare arătând ultimele opțiuni disponibile ce au fost adăugate.

Tip solutie

Permanent

Impact colateral

De regula nu are conflicte si nu impacteaza cu alte aplicații.

Plan de restaurare in caz de nefunctionare

Nu este cazul. In caz de refuncționare, este suficient sa îl dezinstalați definitiv și apoi sa îl reinstalați, preferabil ștergând fișierele temporare cu ajutorul unei aplicații de tip ccleaner.

Spor la conectări si rezolvări!

Voteaza

(10 din 37 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?