Cum adăugați, eliminați și organizați aplicații în Centrul de control al iPhone-ului, inclusiv meniul secret al aplicațiilor din centrul de control

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

Unde se află Centrul de Control? 

Accesarea Centrului de Control diferă în funcție de dispozitivul Apple pe care îl folosiți, însă odată ajuns acolo, funcționalitatea sa este aceeași indiferent de versiunea iPhone-ului sau iPad-ului dumneavoastră.

Pe iPhone-uri: Pe modelele iPhone X sau mai noi, puteți deschide Centrul de Control prin tragerea degetului în jos din colțul din dreapta sus al ecranului. Pentru a închide Centrul de Control, trageți în sus din partea de jos a ecranului sau atingeți ecranul oriunde.

Pe iPhone 8 sau modele mai vechi, pur și simplu trageți de jos în sus de marginea ecranului pentru a accesa Centrul de Control. Pentru a închide Centrul de Control, atingeți partea de sus a ecranului sau utilizați butonul Home.

Pe iPad-uri: Indiferent de versiunea tabletei iPad pe care o aveți, puteți accesa Centrul de Control prin tragerea degetului în jos din colțul din dreapta sus al ecranului. Pentru a închide Centrul de Control, trageți în sus din partea de jos a ecranului.

Solutie

Pasi de urmat

Pasul 1: Accesezi setările

Pasul 2: Accesezi Centrul de Control (centrul de control)

Pasul 3: Introduci aplicații noi

Pasul 4: Elimini aplicații

Pasul 5: Aranjezi aplicații în funcție de preferințe

Pe partea stângă sunt vizibile 5 aplicații, în timp ce pe partea dreaptă sunt vizibile 9 aplicații aranjate conform propriilor preferințe.

Pasul 6: Ai selectat pictograma pentru Wi-Fi

Pasul 7: Se deschide meniul de conectivitate, iar dacă apeși din nou pe pictograma Wi-Fi, se va deschide un meniu în care poți alege rețeaua Wi-Fi dorită (Punctul 7a)

Pasul 8: Ca exemplu suplimentar, dacă apeși pe pictograma Bluetooth, se va deschide meniul de căutare a dispozitivelor Bluetooth (Punctul 8a).

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(5 din 7 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?