Cum sa deschizi Microsoft Outlook, Word, Excel sau Power Point in Safe Mode

Configurare noua (How To)

Situatie

Daca ai probleme cu deschiderea uneia dintre aplicatiile din suita Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, Power Point) poti incerca sa o deschizi in “Safe Mode”. Cand deschizi una dintre aceste aplicatii in “Safe Mode” inseamna ca aceasta va fi deschisa fara nici un add-on, extensie sau bara de customizare care pot avea bug-uri.

Solutie

Pasi de urmat

Daca ai un shortcut pentru una din aceste aplicatii in Bara de Start cel mai simplu mod in care o poti deschide in “Safe Mode” este sa tii apasata tasta “Ctrl” si sa dai click pe iconita. Eu am ales ca exemplu deschiderea in Safe Mode a aplicatiei Microsoft Word (editorul de text).

Dupa ce ai dat click pe iconita Microsoft Word cu tasta “Ctrl” apasata va aparea pe ecran un mesaj in care sunteti intrebat daca sunteti sigur ca doriti sa deschideti aceasta aplicatie in “Safe Mode”, ca in imaginea de mai jos:

Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe “Yes” pentru a deschide aplicatia Word in Safe Mode (fara add-on, extensii sau bari de customizare). Acesti pasi se aplica pentru oricare din aplicatiile din suita Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, etc) cu conditia sa aiba shortcut in bara de start.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(24 din 51 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?