Cum trimiți fotografii, videoclipuri sau înregistrări audio pe WhatsApp fără ca acestea să fie salvate și cu opțiunea de a fi vizualizate o singură dată – pentru iOS

Configurare noua (How To)

Situatie

Această metodă explică cum utilizatorii de iPhone pot trimite imagini, videoclipuri sau înregistrări audio prin WhatsApp pentru dispozitivele iOS, fără ca acestea să fie salvate, redirecționate, copiate sau să permită capturi de ecran din partea destinatarului, având opțiunea de a fi vizualizate o singură dată.

Această opțiune oferă un nivel suplimentar de confidențialitate și control asupra datelor transmise prin intermediul aplicației WhatsApp. Odată ce trimiteți o fotografie, un videoclip sau un mesaj vocal cu vizualizare o singură dată, nu veți putea să-l vizualizați din nou.

Orice fotografii sau videoclipuri pe care le trimiteți nu vor fi salvate în Fotografii sau Galerie de către destinatar. De asemenea, destinatarul nu poate face capturi de ecran ale conținutului pe care îl trimiteți folosind vizualizarea o singură dată.
Notă:
• Trimiteți doar fotografii, videoclipuri sau mesaje vocale cu vizualizare o singură dată persoanelor în care aveți încredere.
• Amintiți-vă că există alte modalități prin care conținutul media cu vizualizare o singură dată sau mesajul vocal pot fi salvate. De exemplu, destinatarii pot face o fotografie sau un videoclip cu conținutul dvs. cu vizualizare o singură dată folosind o cameră sau alt dispozitiv înainte ca acesta să dispară.
• Conținutul media criptat poate fi stocat timp de câteva săptămâni pe serverele WhatsApp după ce l-ați trimis.
• Dacă dumneavoastră sau destinatarul dumneavoastră folosește un dispozitiv Android, mesajul vocal cu vizualizare o singură dată și mesajul vocal cu vizualizare o singură dată pot fi înregistrate folosind înregistrarea ecranului nativă.

Despre primirea conținutului media de vizualizare o singură dată și a mesajelor vocale.

  • Odată ce primiți o fotografie, un videoclip sau un mesaj vocal cu vizualizare o singură dată, va trebui să-l deschideți în termen de 14 zile de la trimiterea acestuia. În caz contrar, va expira din conversație.
  • Nu puteți trimite mai departe, salva, marca sau partaja fotografii, mesaje vocale sau videoclipuri care au fost trimise sau primite cu conținut media de vizualizare o singură dată activat.
  • Conținutul media cu vizualizare o singură dată și mesajele vocale pot fi restaurate din copiile de siguranță dacă mesajul nu a fost deschis la momentul copierii de siguranță.

Dacă fotografia, mesajul vocal sau videoclipul a fost deschis, acesta nu va fi inclus în copia de siguranță și nu poate fi restaurat.

Solutie

Pasi de urmat

Pasul 1: Deschide aplicația WhatsApp pe iPhone-ul tău.

Pasul 2: Selectează persoanele cărora vrei să le trimiți mesajul.

Pasul 3: Apasă pe pictograma camerei.

Pasul 4: Alege dacă vrei să trimiți un videoclip sau o fotografie.

Pasul 5: Selectează fișierul din galerie.

Pasul 6: Înregistrează în timp real în funcție de opțiunea selectată la pasul 4.

Pasul 7: Activează funcția “O singură vizualizare” împreună cu toate caracteristicile sale.

Pasul 8: Funcția este acum activată.

Pasul 9: Trimite mesajul.

Pasul 10: Verifică dacă funcția este activată pentru imagine, videoclip sau înregistrare audio.

Pasul 11: Apasă pe pictograma pentru înregistrări audio.

Pasul 12: Activează funcția “O singură vizualizare” împreună cu toate caracteristicile sale.

Pasul 13: Funcția este acum activată.

Pasul 14: Trimite mesajul audio.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(1 din 6 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?