Eroare conectare Google Play

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

“Magazin Google Play s-a oprit” pare a fi cea ma frecventa eroare sau daca ai telefonul setat in limba engleza “Unfortunately Google Play Store has sTOPped” Apoi, mai sunt erori diferite sub diverse coduri, cele mai frecvente sunt Google Play Store Error 403, Google Play Store Error 491, Google Play Store Error 492, Google Play Store Error 495, Google Play Store Error 498, Google Play Store Error 941 sau Google Play Store Error 504. Multe dintre aceste erori sunt trecatoare si pot fi cauzate de serverele de la Google, de regula aceste erori se rezolva de la sine dupa o perioada scurta de vreme sau prin repornirea telefonului.

Solutie

Nu trebuie sa va impacientati, toate aceste erori au o rezolvare simpla si am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa procedati. Inainte de asta, am sa va mai spun ca in cazul in care telefonul este nou,  exista posibilitatea ca eroarea sa apara inevitabil sau ca Google Play sa raspunda mai greu la comenzi. In acest caz, trebuie rabdare si asta deoarece aplicatia se actualizeaza automat la ultima versiune.

11111111164trgv Google Play nu functioneaza? Iata ce sa faci si cum rezolvi problema

Alta posibila rezolvare ar fi sa faci acelasi lucru cu aplicatia Google Play Services:

3ytfgcv Google Play nu functioneaza? Iata ce sa faci si cum rezolvi problema

Cam acestia ar fi toti pasii ce trebuie parcursi, daca aceasta revolvare nu functioneaza, o alta solutie ar fi instalarea altei versiuni Google Play Apk.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(7 din 12 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?