Rezolvarea problemelor cu Outlook pentru Windows cu instrumentele de depanare automată

Configurare noua (How To)

Situatie

Această Asistentul Microsoft pentru recuperare și asistență vă poate ajuta să diagnosticați și să remediați automat o serie de Outlook probleme. Va trebui să descărcați de aici aplicația pe computerul local, să vă conectați cu contul de acasă, de la locul de muncă sau de la școală și să selectați problema pentru care aveți nevoie de ajutor.

Asistentul Microsoft pentru recuperare și asistență va rula o serie de teste de diagnosticare pe computer și vă va ajuta să configurați un profil nou sau să rezolvați alte probleme. Dacă oricare dintre teste nu reușește, va sugera soluții pentru rezolvarea problemei. Dacă aveți o anumită problemă în Outlook, puteți încerca, de asemenea, unul dintre următoarele linkuri Asistentul Microsoft pentru recuperare și asistență link:

Instrumentul de verificare a calendarului pentru Outlook (CalCheck)

CalCheck este un program care verifică dacă există probleme în calendarul Outlook și efectuează diverse verificări în setările generale, cum ar fi permisiunile, publicarea de tip liber/ocupat, configurarea delegării și rezervarea automată. Apoi, fiecare element din folderul dvs. de calendar este verificat pentru a de găsi probleme cunoscute care pot cauza un comportament neașteptat, cum ar fi întâlnirile care par să lipsească.

Acest instrument se poate descărca de aici: Instrumentul de verificare a calendarului pentru Outlook (CalCheck).

Solutie

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(8 din 11 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?