Rezolvati eroarea Office 365 0x8004FC12 in Windows 10

Configurare noua (How To)

Situatie

Eroarea MS Office 365 0x8004FC12 apare atunci când utilizatorii Windows încearcă să activeze Office 365, 2013 sau 2016.

Eroarea 0x8004FC12 are următorul mesaj de eroare: “Ne pare rău, ceva a mers prost și nu putem face acest lucru pentru tine chiar acum. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu. (0x8004FC12). ” Unii utilizatori de Windows 10 au raportat că au primit această eroare, ceea ce le blochează de la activarea MS Office, după actualizarea recentă la platformă. Acesta este modul în care puteți remedia eroarea Office 365 0x8004FC12 în Windows 10.

Solutie

Pasi de urmat

Adăugați un grup local net

Adăugarea unui grup local net este una dintre cele mai eficiente soluții pentru eroarea 0x8004FC12. Pentru aceasta, apăsați tasta Win + tasta X și selectați Command Prompt (Admin) din meniu pentru a deschide Promptul de comandă.

Mai întâi, introduceți “net localgroup Administrators localservice /add” în Command Prompt și apăsați tasta Enter.

Introduceți “fsutil resource setautoreset true C:” în fereastra Prompt Command și apăsați tasta Enter.

Apoi introduceți comanda “netsh int ip reset resetlog.txt” în fereastra Prompt. Închideți Promptul de comandă și reporniți Windows înainte de a activa din nou MS Office.

Opriți Windows Firewall

Windows Firewall ar putea împiedica activarea MS Office dacă este activat, asa ca oprirea temporară a firewall-ului ar putea rezolva problema. Puteți dezactiva Windows Firewall prin intermediul panoului de control, după cum urmează.

Introduceți “Windows Firewall” în caseta de căutare Cortana. Apoi, puteți selecta Windows Firewall pentru a deschide Control Panel ca in imaginea de mai jos.

Selectați Turn Windows Firewall on or off din partea stanga.

Acum incercati din nou activarea MS Office. Ulterior, puteți porni din nou Windows Firewall.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(12 din 23 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?